Dag 36

Portomarin - Arzua

8 september

We zijn vol goede moed vertrokken en met mist,heerlijk maar we wisten echter niet dat het ongeveer 35 km pittig klimmen was. Mijn  dijbeen spieren voelen als te strak gespannen gitaarstrengen aan.
Thys heeft nog nooit in 1-1 gefietst, wel vandaag voor het eerst. We denken dat het 14% was, dat stukje voor Arzua, het was gelukkig niet erg lang anders had ik het niet uitgehouden.
We zitten nu ongeveer 50 Km voor Santiago en we vinden het allebei spannend. We verheugen ons op Santiago. Het is wel bijzonder want alle  pelgrimswegen komen nu bij elkaar en we zien zoveel pelgrim-wandelaars met  enorme rugzakken, bruin verbrand met stokken en St Jacobs schelpen. Er zijn  honderden. Wel interressant om al die mensen te zien met elk een eigen doel.
We hebben kennis gemaakt met 2 Spanjaarden op de fiets die we nu elke dag tegenkomen en met handen en voeten wordt er geconverseerd, maar we begrijpen elkaar. We hebben ook eindelijk Nederlanders gevonden op de fiets namelijk Piet  en Leny en heel toevallig zaten we gisteren en vandaag met elkaar in  hetzelfde hotel. Er wordt in ieder geval veel gekletst, what´s new?
Er waren vele mooie uitzichten, landschappen en mooie dorpjes.

We hebben 60 km  gefietst

Dag 35

Foto’s dag 36

Dag 37

NOG 1 DAG !!!