Dag 37

DOEL BEREIKT.

ELS EN THYS
NAMENS JULLIE FAMILIE, VRIENDEN , BEKENDEN EN OUD-COLLEGA’S

VAN HARTE GEFELICITEERD MET DEZE PRESTATIE

Enkele cijfers:
Totaal aantal gefietste km’s voor de route: 2510
Totaal aantal gefietste routedagen: 32

Arzua - Santiago de Compostela

Zaterdag 9 september 2006

Santiago, we zij er wow!! Wat een waanzinnig gevoel. Het was hard werk om er te  komen. Het was een zeer mooie vakantie, elk klimmertje had wel een mooi  uitzicht.
Het blijft toch wel heel bijzonder om al die mensen van over heel de wereld te zien lopen en fietsen naar Santiago de Compostela. Wij  zouden de reis voor geen goud hebben willen missen. Maar wij hebben daarentegen  niet de behoefte om terug te fietsen, de spanning is er dan af omdat we weten wat er ongeveer gaat komen en we weten hoe zwaar sommige klimmertjes kunnen  zijn.
Thys heeft er geen spijt van dat hij dit voor de tweede keer fietste. We hebben nu officieel een Compostelaat gehaald bij het pelgrimsbureau. We moeten nog regelen hoe we thuis komen. Het is heerlijk weer, een zonnetje met een briesje. We genieten nu even van onze welverdiende rust. Even niet meer fietsen, niet meer klimmen. De laatste loodjes zijn altijd zwaar.
Het is wel een onvoorstelbare ervaring, fietsen van Nederland naar Spanje, zoveel leuke  mensen ontmoet, zoveel cultuur, gewoontes, geschiedenis, het duizelt ons nag na.  We weten soms de plaatsnamen niet meer uit elkaar te houden. We hebben een zeer  voldaan gevoel. En nogmaals een waanzinnige ervaring.
Wij willen onze  speciale dank uiten voor Joop van der Lelie, die elke dag maar weer onze email en foto´s op onze website plaatste. Joop je bent nog steeds onze kanjer.  Hartelijk dank.
En wij willen ook Klaas van der Broek bedanken voor het  schoonhouden van spam in onze gastenboek. Klaas, ook jij bent een kanjer . Hartelijk bedankt
Wij hebben 50 km gefietst, wel pittig het bleef klimmen  en dalen.
Groetjes uit SANTIAGO!!  We hebbben het gefietst!!
 

Dag 36

Foto’s dag 37

Slotbericht